Spørsmål og svar - Er det noe du lurer på? Vi har svarene til deg

Spørsmål og svar
Ofte stilte spørsmål

Her er flere spørsmål og svar som vi kan gi deg

Vi har løsninger for alle flyttebedrifter fra nyetablerte til veletablerte flyttebyråer i Norge. Prisene vareriere fra 3000 kroner per måned, 16500 kroner for 6 måneder eller 30000 kroner for 12 måneder.
Alle kan laste ned appen ved å klikke på knappen i øverste hjørnet på hjemmesiden "Last ned Appen" eller laste ned fra Google Play eller App Store sine butikker.
Etter at betalingen er godkjent og registrert vil du få et eget brukernavn og passord. Ta kontakt hvis du er usikker på e-post post@uberflytt.no
Når du har fått tilgang og kan logge deg inn på appen kan du redigere din bedriftsinformasjon og laste opp din logo.
Som medlem og bruker av UBERFLYTT-appen får du alltid support på e-post så lenge det ikke er noe spesielt og de som har årsabonnement får i tillegg kundesupport på telefonen. Våre åpningstider er alle hverdager fra kl.08.00 - 17.00
Et flyttebyrå må være registrert i foretaksregisteret og i momsregisteret. En helhetsvurdering av bedriften vil bli foretatt av Uberflytt for å se om den eventuelle bedriften ikke er dårlig omtalt eller kjent for å har et dårlig rykte.
Appen sender deg konstante meldinger om flytteforespørsler slik at du når og hvor som helst kan sende et flyttetilbud direkte til kunden med din pris. Finner kunden det interessant vil han ta direkte kontakt med deg og inngå en avtale for oppdraget.
Du avtaler selv direkte med kunden som bestiller. Etter at du har sendt et flyttetilbud vil mottaker se dine kontaktdetaljer og dere imellom. Uberflytt er ikke involvert i denne delen. Vi formidler og har kun en 3. parts interesser.

Hvorfor velge Uberflytt?

Work Mobile

Først installer appen

Last ned appen ved å klikke på knappen "Last ned Appen" på vår hjemmeside eller gå til Google Play eller App Store for å laste ned.

Analyser funksjonalitetene

Har du har kjøpt et abonnement av Uberflytt er det bare å logge seg inn på appen å teste ut funksjonene.

Les igjennom dokumentasjon

Vi har oppgitt det meste av dokumentasjon her på hjemmesiden. Vi anbefaler at du ser gjennom vilkår og betingelser samt personvernerklæringen.

Begynn å motta flytteoppdrag

Da er det bare å brette opp ermene å begynne å tjene penger. Vær kjapp ute med å svare på forespørsler. Det er bevist at de 3 første tilbyderne har en 78% vinnersjanse!

Vil du samarbeid med oss? La oss ta en prat!

For å bli å begynne å bruke appen har vi alle typer løsninger både for nye etablerte flyttebedrifter og for de som har vært lenge i flyttebransjen.