Om oss - Vi drifter og utvikler appen UBERFLYTT for flyttebyråer

Om oss
Om oss

Samarbeid med oss gir din bedrift den beste servicen.

Som ekspert på søkeroboter hjelper vi organisasjoner med å tilpasse seg den økende betydningen av internettmarkedsføring.
Vi utvikler og drifter appen UBERFLYTT som skal forenkligjøre det å bestille flytting på en bedre og enklere måte, både for de som skal flytte og for flyttebyråer i Norge.
    • Vi gir den beste service.
    • 100% tilpasset flyttebransjen.
    • I samarbeid med flyttebyrå.no
Gå til vårt team

Lederskap

UI/UX

Markedsføring

Hele tiden oppdatert

100% sikkerhet

24 timer forespørsler

Vårt samarbeid med nettstedet flyttebyrå.no

Flyttebyrå.no er et ledende nettsted på de fleste og mest brukte søkeord for de som skal flytte i Norge. Appen UBERFLYTT er markedsført på samtlige steder, byer, fylker og landsdeler. Flyttebyrå.no har fra 6000 til 10000 besøkende per måned, (avhengig av sesong og boligmarked). Under kan du se skjermbilder av flyttebyrå.no sine ledende treff hos Google med de mest brukte søkeord for de som vurderer, planlegger og aktivt bestiller flyttebyrå enten lokalt eller flytte langt.

65

Aktive flyttebyrå

67

Medlemmer

508

Likes

158

Vurderinger

Medlemmer

Tilbakemeldinger

Som en app utvikler vil vi gjerne motta innspill og tilbakemeldinger på funksjoner og design.

Absolutt verdt!

“Vi får mye tilbake for pengene. Markedsføring er en av de største utgiftene så her ser vi faktisk at vi genererer flere leads enn fra Google ads ”

Frank Karlsen

Daglig leder

Appen funker bra!

Vi får inn flyttejobber som forventet. I tillegg til lokale flytteoppdrag i Bærum har vi også fått inn flere oppdrag som til Bergen og Trondheim. Anbefales!