Hvordan det fungerer - Flyttebyrå Oslo - En Uber til Flyttingen?

Hvordan det fungerer
flytte-pa-en-bedre-mate

Steg #02

Kundestrøm og leads

Uberflytt-appen er representert i nesten alle landsdeler, fylker, byer og steder over hele Norge som nummer 1 på verdens største søkemotor Google hvor de fleste bedrifter innhenter kunder fra, (opp til 96% i følge statistikken). La stresset med å annonsere være og la oss I Uberflytt ordne dette for ditt flyttebyrå.

flyttetilbud

Steg #04

Betaling for flyttetjenester

Uberflytt har en 3. parts interesse og formidler kun flytteoppdrag og tilrettelegger for begge parter. Et av kriteriene for å bruke appen er at all betaling skjer gjennom bank, enten det er etter en flyttejobb eller om det kreves forskuddsbetaling.

Steg #01

Flytting på en bedre måte!

Enkel og bedre måte skal du lete lenge etter hvis du er et flyttebyrå. Uberflytt-appen har tilrettelagt funksjoner for alle parters interesser og behov. Vi kjenner flyttebransjen best og tilbyr flytteteknologi deretter!

flyttebyra

Steg #03

Forespørsler og tilbud

Appen sender deg kontinuerlig forespørsler om flytting 24 timer i døgnet. Det er opp til deg som flyttebyrå om du finner noe i ditt område som et lokalt flyttebyrå eller om du er et nasjonalt flyttebyrå som utfører langdistanse flytting mellom fylker og landsdeler.

betaling

Vil du motta forespørsler om flytting?

Du må først betale et abonnement og få tilgang til appen med brukernavn og passord.

FAQ

Er det fortsatt noe du lurer på?

Er du et nytt, veletablert lokalt flyttebyrå eller et langdistanse flyttebyrå vil begge typer bedrifter tjene på å investere i appen. Appen kan bistå bedriften din med å fylle opp arbeidsdagen din eller gi deg en returlast.
I utgangspunktet må du forholde deg til den tiden du har betalt for, enten det er for 1 måned 6 måneder eller 12 måneder. Det er billigere hvis du betaler et abonnement for 12 måneder.
Our optimized configuration process saves your team time when running and scaling distributed applications, AI & machine learning workloads, hosted service